fbpx

HEMSTÄD

Vardagspussel underlättar er vardag och frigör tid för er att spendera på golfbanan, vid stranden eller hemma i soffan med familjen. Med ett hemstädsabonnemang från Vardagspussel är känslan av att komma hem till ett nystädat hem alltid nära.

Våra ledord är service och kvalité.

Det genomsyrar hela vår verksamhet, vi har en nära kommunikation med våra kunder. Vi arbetar utifrån en kundspecifik checklista för att säkerställa att vi upprätthåller god kvalité i varje hem.

 

VI ERBJUDER

Hemstädsabonnemang med intervall

– VARJE VECKA

– VARANNAN VECKA

– VAR FJÄRDE VECKA

Ett hemstädsabonnemang ska vara smidigt, därför har vi med oss allt som behövs för att utföra städningen hos er. Vi använder oss av professionella städprodukter som är skonsamma för ert hem och bra för vår miljö. Det enda vi önskar är ett undanplockat hem för bästa städresultat. Städningen utförs alltid av två av våra anställda. Det skapar en hållbar arbetsmiljö för vår personal.

Vardagspussel kommer gärna ut på ett hembesök hos er för att se vilket behov ni har och återkommer därefter med ett kostnadsförslag för just ert hem. I samband med besöket överlämnar vi vår checklista över de moment och metoder som ingår i hemstädningen.

 

Uppstartsprocessen

CHECKLISTA

Vad ingår i hemstäd?

Vardagspussel använder sig av en checklista som innehåller städmoment i kök, badrum/tvättstuga samt allmänna rum. Checklistan ligger till grund för den städning som ska utföras. På så sätt har vi samsyn med våra kunder angående vilka uppgifter som ska utföras.

Städmomenten som utförs i kök, badrum/tvättstuga samt allmänna rum återfinns på checklistan. Denna ligger till grund för den städning som ska utföras i ert hem. På så sätt har vi samsyn med våra kunder angående vilka uppgifter som ska utföras.

Några av de städmoment som utförs är:

Avtorkning av köksluckor
Avtorkning av micro
Dammsugning & fuktmoppning av trapp
Avfläckning av speglar
Dammsugning av golv, mattor, soffor

För att se hela listan, kontakta oss via Kontakta Oss

PRIS

Hemstädning


Pris per timme 225
kr inkl moms och rutavdrag

Utkörning- & materialavgift 95 kr per tillfälle inom Ystad tätort, övriga platser enligt prisförslag

 

SÅ HÄR FUNGERAR

Rutavdrag

Du kan läsa mer om rutavdraget hos Skatteverket: LÄS MER HÄR

SÅ HÄR JOBBAR VARDAGSPUSSEL MED

Miljö & hållbarhet

Vi samarbetar med flera leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder de bästa städprodukterna, utifrån de miljömärkningar som finns på marknaden. Något vi är mycket stolta över. Merparten av våra städprodukter har certifieringar för EMAS (EU:s miljöstyrnings- och miljlörevisionsordning), EU Ecolabel samt cradle to cradle. Vi arbetar med städprodukter som är koncentrerade och behöver doseras. Detta skapar ett mindre avtryck på miljön i form av mindre frakt och transport, plast och insatsvaror och avfall. Vardagspussel tar sig med bil mellan kunderna och med en effektiv planering kan vi minska utsläppen. Tillsammans tar vi ansvar för en hållbar framtid!

Vardagspussel är med och bidrar till en bättre miljö genom:
Klimatsmarta städkemikalier
Vi källsorterar vårt avfall
Säker hantering och förvaring av kemikalier
Samordning av inköp för att minska transporter
Digitalisering

Kontakta oss

ADRESS

Alegatan
Ystad

Telefon

0722 88 17 48

E-POST

info@vardagspussel.se

FÖLJ OSS